Cu siguranță, nu o singură dată te-ai confruntat cu situația în care vrei să-ți prinzi părul, dar nu ai accesoriile potrivite pentru asta. Află că această problemă poate fi ușor soluționată apelând la un truc simplu. Care este acesta, vezi mai jos.

Recent, kudika.ro a postat un tutorial foarte util tuturor femeilor, în cadrul acestuia se demonstrează cum ușor și rapid te poți descurca să-ți prinzi părul chiar dacă nu ai la îndemână niciun accesoriu pentru asta.

Dăm tot părul într-o singură parte și îl împărțim în trei secțiuni egale. Începem să împletim normal, fără a trage prea mult de șuvițe… din contră, le lăsăm să se încurce între ele în zona vârfurilor pentru a forma un nod. Când ajungem la acel nod, trecem părul rămas liber prin el astfel încât să nu se mai desfacă. Cum exact arată această tehnică în practică, vezi mai jos.

Trebuie să ții cont că această metodă este una potrivită pentru fetele care au părul mai lung, iar dacă și tu te numeri printre ele trebuie să o încerci cu prima ocazie.

Sursa: Kudika.ro