La început, relațiile sunt pline de romantism și pasiune, dar acestea pot dispărea odată cu trecerea timpului, afectând cuplul. Dacă și tu te afli în această situație, învață de la specialiști cum să reînvii romantismul.

SĂRUTĂ-L MAI CU FOC
Prea adesea faci asta pe fugă, nu-i așa? De acum, sărută-l pasional înainte de a pleca la birou sau când sunteți într-un loc public; se va recrea acea tensiune sexuală pe care o simteați din plin înainte.

SCAPĂ DE RUTINĂ
Atunci când sunteți împreună încearcă să faceți lucruri aparte – și nu neapărat cu tentă sexuală, ci ceva care să vă conecteze și să vă mențină atenția unul asupra celuilalt. Ce-ar fi ca o seară pe săptămână să interziceți televizorul și să renunțați la plictisitoarele corvezi casnice? În loc de asta, pregătiți împreuna cina, apoi luați masa unul în fața celuilalt, fără să vizionați un serial sau să stați cu ochii în telefon.

DATE NIGHT
Aveți tendința să stați mai mult acasă, așa că nu prea mai ai ocazia să vezi ce te-a făcut să te îndrăgostești de el și viceversa. Planifică o întâlnire la un restaurant sau o terasă cochetă, cumpără bilete la o piesă de teatru sau mergeți la un concert live jazz.

ATINGE-L ȘI MÂNGÂIE-L MAI DES
Atingerile și mângâierile tandre ne apropie mai mult de partenerul nostru. Nu trebuie ca acestea să aibă o tentă sexuală, ci să exprime dragoste. Mângâie-i mâna sau piciorul când stați jos unul lângă altul, masează-i umerii când sta la computer sau ia-l de braț atunci când mergeți pe stradă.

Citește și: Cât de des fac amor cuplurile care se află într-o relație de lungă durată?

Distribuie articolul: