După ce a venit pe lume mezina familiei, Magda, Andrei Bolocan a pus unei mari provocări - de a fi tată de fetiță. 

Așa cum a declarat Nata Albot în cadrul interviului în studioul Ea.md, Andrei are mare noroc de ea în ceea ce privește treburile de îngrijire a bebelușui.

Eu cred că el face bine tot ce i-am lăsat în grijă acolo, de la fete, până la casă și gătit, cumpărături și altele. Andrei are noroc de mine, pentru că am experiența copiilor mai mari. Eu o „scufund” pe Magda în fiecare seară, ea este extrem de obosită și adoarme pentru toată noaptea efectiv, cu mici excepții. Are noroc de mine, pentru că este prima experiență, primii noștri copii suferă un pic din cauza lipsei de experiență a părinților. El are încredere în mine și mă lasă să fac ceea ce pot mai bine. Andrei cântă cu ele, o ia pe Magda și îi cântă la chitară, îi compune pe loc: „Uite-un țânțar, pe la geam, Magda, Magdusea…”, îi povestește în engleză ce a făcut el astăzi la colegiu. În casă noi vorbim în română.

12

Împreună fac o echipă puternică în orice colț al lumii s-ar afla. Nata Albot, Andrei Bolocan și cele trei fetițe Eva, Sonia și Magda sunt o familie care trezește apreciere de la mii de oameni. 
nata-cu-fetele (1)

Distribuie articolul: