Titlul „Miss Germania” a fost oferit, anul acesta, unei participante în vârstă de 35 de ani, lucru neobișnuit pentru acest gen de concurs. Leoni Charlotte von Haze, o femeie de afaceri a obținut victoria și premiile principale de la concurs.

Sursă: woman.ru

Recent a avut loc finala concursului „Miss Germania” la Freiburg. Toate participantele au luptat pentru titlu în cel mai serios mod. 16 femei din diferite colțuri ale țării au concurat ca să obțină coronița și panglica, cele mai prețuite atribute ale concursului.

Norocoasa a fost femeia de afaceri, Leoni Charlotte von Haze. Ea a devenit cea mai vârstnică câștigătoare a concursului, ce se desfășoară încă din anul 1927. De remarcat că, anul acesta, din juriu au făcut parte doar femei.

Sursă: woman.ru

Leoni este posesoarea unui magazin online de haine vintage și își gestionează afacerea în mod independent. S-a născut în Namibia, studiile superioare le-a căpătat la Cape Town, fiind specializată în crearea și dezvoltarea unei strategii creative de brand.

Sursă: woman.ru

De asemenea, femeia călătorește des și își educă fiul de trei ani. Aceasta este o altă noutate a concursului, de acum, pot participa și femeile care au copii.

Anul trecut, titlul „Miss Germania” l-a obținut o angajată a poliției în vârstă de 28 de ani, Nadine Bernays. Ea este specializată în investigarea infracțiunilor comise în spațiul online.

Sursă: woman.ru