Importul bijuteriilor a constituit în primii ani de activitate, principala ocupație a companiei Lion’s Jewelry, fondată în 1999. Cu timpul a apărut însă ideea de a crea propriile capodopere, pentru fabricarea cărora se utilizează, în cea mai mare parte, aurul rusesc care este ajustat să corespundă probei 999. Fiecare bijuterie – cu diamantul său – diamante folosite de cei mai mari creatori de bijuterii la nivel mondial.

Ultima generație de imprimante 3D

Crearea bijuteriilor este un proces care îmbină cele mai noi tehnologii și abordarea creativă a meșterilor talentați. Lion’s Jewelery are o echipă de designeri care proiectează modele de bijuterii în cele mai recente programe 3D, folosind ultima generație de imprimante 3D, pentru a le confecționa. Tehnologiile înalte ajută la realizarea ideilor inventive care fac posibilă crearea bijuteriilor unice.

Atenție deosebită pentru pietrele prețioase

Lion’s Jewelery acordă o atenție deosebită alegerii pietrelor prețioase. La confecționarea bijuteriilor sunt folosite diamante care corespund standardelor mondiale GIA la toți parametrii. Cu astfel de diamante lucrează asemenea giganți mondiali precum: Cartier, Magerit, Boucheron și alții. Cunoscătorii în materie de bijuterii pot aprecia nivelul bijuteriilor create la justa valoare.

„Fiecare bijuterie este responsabilitatea noastră și garanția calității, până chiar la înlocuirea produsului”, menționează reprezentanții companiei.

Lion’s Jewellery – bijuterii făurite cu dragoste.

P