Jurnalista Cristina Evtodii și prezentatorul Gabi Marcu au divorțat după 6 ani de relație. A fost o despărțire neașteptată pentru toată lumea, dar mai ales pentru Cristina, care a recunoscut că ar fi fost trădată de fostul ei soț și că nu a crezut că i se poate întâmpla asta vreodată. 

Vezi și: Un nou divorț printre cuplurile cunoscute de la noi: Cristina Evtodii și Gabi Marcu nu mai formează o familie

Jurnalista a fost invitată la emisiunea „Vorbe bune cu Lilu”, unde și-a deschis sufletul și a povestit cum să ieși corect dintr-un divorț și cum să faci față trădării. 

Trădarea și semnele

„Semnele au fost foarte directe. Au fost mesaje anonime și pe această cale vreau să îi mulțumesc acelui anonim… cert e că încerca să îmi deschidă ochii, iar eu i-am deschis tocmai în momentul în care am simțit că este cu adevărat ceva. Primeam mesaje anonime timp de 6 ani la o distanță de o dată în jumătate de an în care eram anunțată să deschid ochii, iar eu zâmbeam și credeam că este o farsă, dar uite că a avut dreptate.

Peste ani am înțeles că merita să fiu mai atentă și e ceea ce vreau să le sugerez tuturor fetelor să verifice cu cine sunt împreună.

M-am trezit într-un moment în care mi-am dat seama că trăiesc într-o altă realitate…. și la moment sunt șocată. Nu am decis să expun toată istoria, dar credeți-mă, nu m-aș fi gândit niciodată că mi se va întâmpla asta mie și atât de dur.”

Cristina îndeamnă pe toți cei care trec prin momente similare să apeleze la un psiholog

„Eu am ajuns la acel specialist cu fraza: „salvați-mi căsnicia” apoi mi-am luat un bilet la prietena mea în Germania și am petrecut acolo 10 zile, am avut tot timpul din lume să meditez pe malul lacului. Am revenit acasă și am mers pentru a doua oară la psiholog cu fraza „salvați-mă pe mine.”

Mai multe detalii despre acest subiect urmărește în interviu:

Sursa video: „Vorbe bune cu Lilu„