Chiar dacă are un fiu de 5 ani, mulți fani de-ai fotbalistulu Cristiano Ronaldo încă nu știu despre faptul că acesta e tată solitar. Pe Cristiano juniorul îl educă de unul singur, împreună cu bunica băiețelului. Într-un interviu pentru o publicație spaniolă, Ronaldo a dezvăluit ce înseamnă, pentru el, paternitatea, dar și cel mai nou film documentar despre sine și cariera sa fotbalistică.

În intervul acordat pentru o publicație spaniolă, Cristiano Ronaldo a dezvăluit cât de mult s-a schimbat odată cu venirea pe lume a unicului său fiu. Sportivul, însă, a evitat să dezvăluie detalii legate de identitatea mamei copilului său, asupra căruia posedă custodie totală.

Este incredbil. Nici nu-mi puteam închipui că viața mea se va schimba atât de mult. Am visat întotdeauna să devin tată în tinerețe și am devenit la exact 25 de ani. Fiul meu mi-a schimbat modul de gândire, el este mereu alături de mine și mă susține.

Tatăl meu a fost, de asemenea, un om închis în sine. Se pare că asta se transmite genetic în familia noastră. Asta nu înseamnă, însă, că nu am prieteni. Desigur, am 4 sau 5 prieteni adevărați, ceea ce este suficient pentru mine”, recunoașteRonaldo.

cats

De curând, faimosul fotbalist a devenit protagonistul unui film documentar care îi poartă numele. Producția cinematografică conține înregistrări video exclusive din arhiva sa de familie, dar și secvențe video din vața pe care o duce acum la antrenamente, meciuri, dar și acasă, cu fiul și mama. Juniorul a fost filmat și el pentru acest documentar.

„Îi știți numele, cunoașteți legenda, dar nu cunoașteți bărbatul din el”, spun autorii documentarului care se va lansa în cinematografe începând cu 9 noiembrie.

Foto: captură video

Distribuie articolul: