Showbizul autohton se bucură tot mai des de legături-model mamă-fiică, iar cea dintre Cornelia Ștefăneț și fetița ei nu este o excepție. Celel două nu-și pot închipui viața una fără cealaltă, iar recent, relația lor a fost surprinsă de „ochiul de sticlă” al unei fotografe autohtone.

Cornelia și Alexandra au acceptat provocarea stilistei Olia Stepanenco de a participa la o ședință foto în centrul Chișinăului. Autoarea conceptului acestei ședințe le-a scos pe eroine pe strada pietonală din Capitală, pentru a le reda căldura emoțiilor într-o serie de fotografii cuceritoare.

„Ne continuăm proiectul atât de îndrăgit, care pur și simplu a spart audiența pe rețelele sociale, la categotia vizualizări. Interpreta Cornelia Ștefăneț a devenit eroina unei istorii foto alături de adorabila sa fiică, Alexandra. Sanda apare în ținute Kids Avenue & Mayoral, iar Cornelia – în Pro Fashion, Bagatt”, spune stilista Olia Stepanenco.

11

„Mulțumim Domnului pentru un copil atât de dulce, cuminte și talentat. O experiență frumoasă alături de fetița mea, Alexandra Ștefaneț”, mărturisește la rându-i Cornelia, despre această ședință foto.

Amintim că Alexandra Ștefăneț își va celebra a treia aniversare pe 30 iulie.

Admirați aici seria completă de fotografii:

Foto: Анастасия Кашина

Distribuie articolul: