Se pare că relația dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a început să se încălzească. Recent, actrița la sunat pe fostul ei soț și l-a rugat ca acesta să petreacă vara alături de copiii lor. 

Presa scrie că Angelina Jolie, în premieră, după o perioadă lungă de timp a luat legătura cu fostul ei soț, Brad Pitt. Aceasta l-a sunat și i-a propus să petreacă vara alături de copiii lor (Shiloh, Vivienne Marcheline, Maddox Chivan, Pax Thien, Zahara Marley, Knox). După cum a anunțat revista „The Sun” și un cunoscut de-a lui Brad Pitt, acesta imediat a acceptat propunerea fostei soții.

Este un pas enorm pentru Djolie, Pitt și copiii lor, care nu prea au avut posibilitatea să comunice liber după divoț. Brad este în al 7-lea cer de fericire”, a declarat o sursă.

Potrivit unui insider, Jolie a recurs la ajutorul lui Pitt pentru că va fi aproape toată vara ocupată cu filmările unui nou film.

„Angelina va trebui să-și petreacă cea mai mare parte a verii pe platoul de filmare a noului film „Those Who Wish Me Dead”, așa că l-a contactat pe Brad și la rugat să aibă grijă de copii”

Sursa a mai menționat că în timpul vacanței de vară copiii vor avea ocazia să vorbească și cu buneii lor.

„Brad și-a invitat părinții, Jane și William, la vila lui din Los Angeles pentru a petrece timp frumos cu copiii”, a spus un insider-ul.

Amintim că Brad Pitt și Angelina Jolie au anunțat despre divorț acum  3 ani în urmă. Procesul de divorț a fost unul rpoblematic, celebritățile ne fiind în stare să găsească, rapid, un numitor comun asupra custodiei copiilor și împărțirii averilor.

Брэд Питт и Анджелина Джоли

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: