A fost făcută publică concluzia medicilor legişti de la Institutul de Medicină Legală din Iaşi cu privire la bebelușul decedat în acest weekend. După efectuarea necropsiei bebeluşului care a murit duminică dimineaţă la un hotel din Iaşi, s-a constatat că acesta ar fi avut insuficienţă cardio respiratorie acută şi un edem pulmonar, scrie Mediafax.

Rezultatele finale vor fi gata în cel mult o lună, iar până atunci legiştii vor analiza histopatolgic probele prelevate. Amintim că primele date din anchetă arătau că bebeluşul de 6 luni a murit sufocat, după ce mama ar fi stat peste el, în timpul nopţii, din greşeală. Este vorba despre copilul unui cuplu din Republica Moldova.

Surse din rândul anchetatorilor spuneau că mama bebeluşului a sunat la 112, duminică dimineaţa, în jurul orei 4.00, şi a spus că s-a aşezat în timpul nopţii peste copil, sufocându-l. Femeia, în vârstă de 35 de ani, se afla în camera unui hotel din Iaşi, împreună cu soţul său, atunci când s-a produs incidentul. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi se fac cercetări sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Poză simbol

Distribuie articolul: