Muzica live, lumea bună și aroma fructelor de mare și-au dat întalnire la Zity Mall în weekend-ul trecut. Miile de vizitatori care au venit la aniversarea a doi ani de Zity Mall au avut parte de experiențe de neuitat.

În timpul zilei, copiii s-au bucurat de spectacolele de animație, și-au cuprins eroii preferați, au dansat cu mascotele și au lăsat toată energia la terenul de joacă de la nivelul trei al centrului comercial.
În schimb, seara de 28 septembrie a fost o dedicație specială pentru cei mai tineri clienți ai Zity Mall.

Aniversarea Zity Mall – euforie în sectorul Buiucani

Concertul aniversar din 28 septembrie, “a scăldat” Zity Mall într-o euforie totală. Tinerii au dansat și au cântat cu pasiune piesele îndrăgite ale interpretelor din România. Scuarul Zity Mall s-a transformat într-o mare de luminițe în timpul piesei „Dragostea nu se stinge” – interpretată de Mira. Momentul a fost atât de magic încât puteai vedea pe fețele fanilor lacrimi de fericire.


Atât Nicoleta Nucă, cât și Alina Eremia, Mira au oferit un show de excepție, generând valuri de entuziasm în public. Fanii au făcut coadă imensă la sesiunea de selfie-uri cu artistele și erau bucuroși că și-au împlinit visul de a-și vedea idolii. Acestea și-au exprimat admirația față de fani și au urat centrului comercial un cald „La Mulți Ani!”.


Seara a culminat cu un spectacol de focuri de artificii care a durat mai bine de 5 minute și a făcut ca sectorul Buiucani să strălucească din depărtare.

Oferta Zity Mall pentru oaspeți

Zity Mall este un centru comercial deschis în 2017 și se află pe str. Calea Ieșilor 8. Acesta găzduiește peste 40 branduri locale și internaționale, construit în trei nivele cu zone pentru shopping, restaurante și divertisment (teren de joacă, jocuri VR etc). Acesta și-a propus să devină mall-ul locuitorilor din zonă (și nu doar), astfel oferind clienților experiențe gastronomice, dar și culturale de neuitat.