Vin sărbătorile! Echipa Casei de Producție CIOfilm în colaborare cu interpreta Natalia Proca, a pregătit o supriză care speră să fie pe placul oamenilor și să ajungă la inimile tuturor. Este vorba despre o noua producție video care va da acestei ierni doza necesară de emoție. În atmosfera caldă a sărbătorior, melodia Nataliei Proca va merge direct la inimile publicului.

Parcă ne dorim și mai mult să ningă, dar mai mult de atât, pătrundem în magia sărbătorilor de iarnă, petrecute în familie, alături de toți cei dragi. Artista Natalia proca a mers și de această dată pe mâna echipei condusă de regizorul și operatorul de imagine Sergiu Ciorescu, dar și alături de fiica sa, Ilinca, în calitate de actriță a acestui videoclip. Nu a schimbat nici locația de la precedentul videoclip, optând tot pentru Muntele Ceahlăului.

767c2f4391d99f7f299f8087174d01fec157ef0a

Echipa de producție povestește și despre cum au decurs filmările. „Procesul de creație a durat 2 zile, iar mirosul de cozonac și bradul împodobit au adus Crăciunul pe muntele Ceahlău, locul unde au decurs filmările. Nu uităm nici de actrițele talentate – Antonia Raschitor și Ilinca Ciobanu,  care au intrat perfect în rol și au știut cum să pună emoție în povestea videoclipului”, notează CIOfilm.md.

adad3e73a740cc89ac66f4f6400f9902d7fa0f06

„În spatele poveștii în care mama împreună cu fiicele împodobesc bradul, așteaptă sărbătorile și prima ninsoare, este munca oamenilor care se a flă de cealaltă parte a camerelor, dar care au grijă ca toată  atmosfera caldă să fie redată cât mai clar și special în imaginile video”, mai spune sursa citată.

colindFoto: CIOfilm.md