Se pare că despărțirea de Liam Hemsworth nu a fost singura provocare pentru Miley Cyrus. Aceasta a avut recent și o operație la coardele vocale, de care vedeta se pregătea de mult timp, iar cel care îi e alături în momentele de reabilitare e Cody Simpson, noul ei iubit. 

Deja de câteva săptămâni, Miley Cyrus, în vârstă de 26 de ani, se tratează de amigdalită. În tot acest timp, iubitul ei, în vârstă de 22 de ani, Cody Simpson o susține și e alături de ea chiar și în cele mai dificile momente.

Recent Miley a suferit o operație complexă la coardele vocale. Acum Miley urmează să aibă parte de o perioadă lungă de reabilitare, timp în care va trebui să fie în mare parte tăcută (orice tensiune asupra corzilor vocale poate încetini vindecarea). Cel mai important sprijin pentru cântăreață în timpul reabilitării este oferit de iubitul ei, care practic îi este mereu alături.

„Operația a decurs bine, iar acum Miley se odihnește acasă. Ea cunoștea de multă vreme că are nevoie de această operație. Cody este de partea ei, aceștia se descurcă bine împreună. Miley pare a fi fericită. Iar Cody are grijă de acest lucru”, a spus un insider.

Analizând postările lor de pe Instagram, aceștia au parte de timp minunat împreună, se plimbă și se întâlnesc cu prietenii. Apropo, în timp ce Miley își protejează corzile vocale, aceasta nu refuză la eforturile fizice. Recent aceasta a publicat o poză din timpul unui antrenament de acasă

„Vocea se odihnește, dar corpul nu”, a scris Miley.

Reamintim că la începutul lunii octombrie, Miley Cyrus a fost internată de urgență cu diagnosticul de amigdalită. În această perioadă, apropiații i-au oferit toată susținerea lor lui Miley. Iubitul ei, Cody Simpson a fost alături de ea pentru a o încuraja, acesta o vizita regulat pe Miley în spital, îi pregătea surprize și nu o lăsa să fie tristă.

SURSA: Spletnik.ru