La fel cum o face la fiecare sfârșit de an, clarvăzătorul rus Aleksandr Litvin și-a prezentat previziunile pentru următoarele 12 luni. În prag de Revelion, prezicătorul a anunțat pentru ELLE.ru, ce trebuie să așteptăm de la Noul An. Ce noutăți ne vor lua cu asalt în dinamicul 2016, aflați mai jos.

Despre culoarea anului 2016:

„Aceasta se situează între oranj și roșu. Asta înseamnă o dinamică foarte puternică, un efort mare și o încărcătură mare: și în pasiuni, și în dorințe.”

Despre profesiile favorizate în 2016:

„Este anul în care se vor obține succese mari în showbiz, industria filmului, publicitate, adică domeniile pline de intensitate. Se vor bucura de succes profesiile care au drept punct de sprijin creația. Dar nu mă refer la Teatru. Teatrul înseamnă lumina reflectată, în timp ce anul 2016 înseamnă energia generată.”

Despre încredere:

În 2016, nu trebuie să aveți încredere, ci să folosiți foarte des cuvântul „nu”. Învățați să refuzați cererile oamenilor și, în primul rând, cererie personale. Țineți-vă dorințele sub control aspru.”

Despre călătorii:

„Energia se îndreaptă de la Nord, la Sud, de aceea deplasarea, de la punctul nașterii voastre, spre Sud, Sud-Est sau Sud-Vest, va fi cea mai potrivită. În sens invers, călătoriile pot fi însoțite de pericole.”

Despre cumpărături: 

Tot ce este legat de mijloacele noi de comunicare prezintă investiții bune. Tot ce este legat de imobile, prezintă investiții nepotrivite. În fiecare an, indiferent de condiții, aprilie și august sunt cele mai favorabile luni pentru achiziționarea locuințelor.”

Despre sănătate:

„Sunt urmărite de risc persoanele care suferă de hipertonie. Infarcturile și accidentele vasculare cerebrale se vor întâmpla frecvent. Oamenii născuți în preajma anilor ’50 trebuie să fie precauți cu starea lor de sănătate.”

Despre căsătorii: 

„Familiile bazate pe reciprocitate și iubire nu riscă nimic. Familiile în care există interes mercantil, chiar și ascuns, vor avea de suferit și chiar se vor destrăma. Cea mai periculoasă perioadă, din punct de vedere al divorțurilor, se întâlnește în mai, august și decembrie. Toate despărțirile care vor avea loc în 2016 vor fi dureroase. Divorțurile se pot transforma în războaie.”

Despre înființarea de noi familii:

„Dacă relația voastră durează de mai bine de 3 ani, puteți lua decizia de a forma o familie. Dacă e vorba de maxim un an, cel mai bine e să așteptați până în 2017.”

Despre nașterea copiilor:

„În 2016 se vor naște niște oameni foarte interesanți. Anul e unul foarte dinamic, foarte intens, foarte simpatic. Mulți dintre acești oameni vor da dovadă de spirit de inițiativă, vor fi oameni care sunt născuți pentru a comunica.”

Foto: elle.ru

Distribuie articolul: