Și în acest an, sociația MAD-Aid, din Marea Britanie a organizat un Bal de Caritate. De data aceasta s-a colectat o sumă impresionantă pentru Centrul Phoenix și anume pentru copiii cu nevoi speciale din orașul Râșcani, Republica Moldova.

În data de 25 Ianuarie 2020, în orașul East Cowes, Insula Wight a avut loc cea de-a 7-a ediție a Balului de Caritate. Peste 80 de persoane, s-au adunat pentru a petrece împreună o seară frumoasă cu muzică și voie bună, dar și pentru a aduna fonduri pentru proiectele MAD-Aid și anume, pentru Centrul Phoenix, pentru copii cu nevoi speciale din orașul Râșcani, Republica Moldova.

Evenimentul a unit nu doar conaționalii noștri stabiliți cu traiul în Marea Britanie, dar și englezi, care împreună au încins hora și au savurat din plin din muzica de calitate a interpretului Alexandru Manciu și Iurie Sula, care la rândul lor, au dedicat timpul lor pentru a menține o atmosferă frumoasă.

Alături de echipa organizatoare, au fost și reprezentanți ai Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Unit, care este prezentă la fiecare ediție a balului anual MAD-Aid.

În cadrul acestei serate s-a adunat o sumă impunătoare de 5776 lire sterline și 50 de euro.

Sursa foto: Facebook

Distribuie articolul: