Știm deja că Instagram este o sursă excelentă de inspirație în ceea ce privește trendurile de modă sau de frumusețe. În această vară un nou trend în ce privește pedichiura este oja albă. 

De ce a devenit pedichiura albă o obsesie pe Instagram? Pentru că oferă o mulțime de avantaje. În primul, creează un contrast puternic cu pielea bronzată cu care ne putem mândri pe timp de vară. Pe de altă parte, se asortează de minune cu sandalele în tonuri de alb sau argintiu care se poartă în acest sezon.
Dar la fel de bine este pusă în valoare de sandalele și papucii de culoare neagră sau cei colorați.
Și nu în ultimul rând, este un stil minimalist, potrivit pentru orice ținută. Albul se asortează cu orice, dar mai ales cu ținutele relaxate de vară pe care le purtăm de obicei în vacanțele petrecute la malul mării.
Unghiile de la picioare colorate cu ojă albă se asortează foarte bine cu un alt trend al acestui sezon. Este vorba despre brățările pentru gleznă care se poartă în vara 2019 și în special cu cele două tipuri de brățări care sunt foarte populare în prezent: brățările cu scoici și cele cu perle.
Ție îți place acest trend? 

Distribuie articolul: