Madonna se pregătește pentru un turneu de concerte în susținerea celui de al paisprezecelea album de studio al ei, Madame X, iar despre pregătirile în care se află vorbește practic zilnic pe pagina ei de Instagram. Judecând după ultimul video postat pe pagina ei, interpreta în vârstă de 60 de ani, este într-o formă fizică bună și se pare că este gata să arate performanțe complexe la capitolul dans! 

Probabil, în timp ce se antrena, interpreta s-a gândit să facă și un video, iar acolo apare făcând sfoara pe spate. Iar ușurința cu care, interpreta realizează acest exercițiu este pur și simplu uimitoare! Mai ales dacă ne aducem aminte și de vârsta acesteia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Madame ❌ prepares for the. day………………… 🎼💃🏻💅🏻👠#rehearsals #madamex

O postare distribuită de Madonna (@madonna) pe

Tot cu dansul are legătură și denumirea albumului „Madame x”. Se pare că, tocmai așa era numită Madonna atunci când frecventa școala de dansuri în New York.

Sportul și activitatea fizică regulată au fost întotdeauna prezente în viața interpretei. Încă din copilărie, aceasta s-a ocupat cu dansurile, iar după nașterea copiilor, a descoperit yoga … Acum, orele ei cu antrenorul includ elemente de pilates, yoga, balet, exerciții de forță și arte marțiale.

Marele turneu de concerte al Madonnei începe pe 12 septembrie la New York.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: