Legea atracției între sexe a fost dintotdeauna un subiect dezbătut în rândul ambelor tabere. Însă, cum se ivește discuția, frumoasele „Eve” sunt interesate mereu să meargă și mai departe cu investigațiile (deh, așa suntem noi, grațiile!) și să afle, în special, ce face un bărbat când este atras de o femeie.

Când un bărbat este atras de o femeie nu trebuie neapărat să-i strige ”te iubesc” spre balcon.Este misterul pe care toate femeile vor să îl dezlege, pentru că, la rândul lor, urmașii lui Adam sunt și ei destul de tăinuitori, din diverse motive. Unii, pentru că abia dacă își dau seama că dragostea le dă târcoale, alții din orgoliu sau pur și simplu pentru că le e teamă să nu fie respinși.

Cu toate acestea, sunt câteva gesturi pe care un bărbat le face când este atras de o femeie.

Așa că, nu te speria dacă nu-ți strigă de jos, spre balcon: „Te iubesc!”. Îți poate dovedi și altfel că îl atragi. Iar unele gesturi nu sunt calculate special pentru a-ți stârni interesul.

Ai toată atenția lui.

Nimeni nu are memorie perfectă, așa că nu te aștepta să-și aducă aminte la ce oră ai programare la coafor. Însă, dacă discutați despre faptul că nu ți-ai mai sunat mama de câteva zile, iar el vine cu un mic reminder, fii sigură că acesta este un lucru pe care un bărbat îl face când este atras de o femeie.

Îți oferă mai tot timpul atenții.

Chiar dacă nu îți aduce lucruri care să îți placă în mod special, este clar că aceste eforturi de a-ți dărui des câte ceva au în spate un motiv: este atras de tine. Este atent la ceea ce îi povestești că îți place și încearcă să găsească niște cadouri cât mai apropiate.

Exact! Pe principiul: dorinta ta este porunca pentru mine!

Îți arată că se gândește la tine. Un mesaj de dragoste nu trebuie neapărat să conțină cele două cuvinte: te iubesc. Însă, dacă primești SMS-uri când aude o melodie care îți place ție sau care vă leagă într-un fel sau altul, ori când cineva a folosit o expresie pe care o urăști, trebuie să știi că acesta este un lucru pe care îl face un bărbat când este atras de o femeie.

Lasă tot și vine să te ajute.

Nu se pune problema să ai nevoie de ajutor și să nu fie lângă tine. Dacă îl soliciți dintr-un motiv sau altul, este acolo pentru tine. Nu îți spune că trebuie să termine ce a început, nici că este prins cu ceva, pur și simplu renunță la tot și vine. Și nu îți va scoate ochii pentru asta.

 Își dă seama când nu ești în apele tale.

Chiar dacă nu-i povestești ce ți se întâmplă, te-a observant de ceva vreme și știe foarte bine că ceva nu este în regulă. Va încerca să afle și să te ajute, chiar și atunci când tu vei încerca să negi că ai pățit ceva. Ar trebui să apreciezi asta, pentru că este ceea ce face un bărbat când este atras de o femeie. Și ar trebui să i te confesezi, din moment ce deja și-a dat seama ce-i cu tine.

Știe când ai nevoie de o îmbrățișare.

Fie ea și discretă, în public. Când cineva te face să te simți inconfortabil, te va cuprinde discret după mijloc și te va strange ușor, ca să îți dai seama că este acolo pentru tine.

Îți respectă pasiunile.

Dacă îți place să pictezi și cineva trebuie să țină șevaletul, atunci va fi el suportul necesar, fără îndoială. Și va face asta fără să se plângă. Ești topită după Penn Badgley și te-ai hotărât să te uiți la un întreg sezon din ”You”? Va pregăti gustările și băuturile și se va așeza lângă tine pe canapea, pentru că, nu-i așa, este ceea ce un bărbat face când este atras de o femeie.

Ești umărul pe care plânge.

Dacă te-ai întrebat de ce te caută atunci când are necazuri, atunci află că face asta pentru că te place. Are încredere în tine și îți împărtășește și cel mai mic secret.

Nu stă supărat pe tine.

Da, este normal să vă mai certați, fie că sunteți la început de relație sau doar în tatonări, însă, dacă intervine un conflict, nu rămâne supărat pe tine. Își va dori să lămiriți problema, va comunica foarte mult cu tine, îți va spune tot ce l-a deranjat despre ce și cum i-ai reproșat.

Este mândru de tine.

Și nu că doar ți-o spune, dar se și laudă cu lucrurile pe care tu le aci, fie că este vorba despre bricolaj sau contracte pe care le obții la serviciu.

Îl surprinzi uitându-se la tine.

Știi privirea aia pe care o ai tu când dai pe net de o poză cu Brad Pitt? Ei bine, el așa se uită la tine, nu la Angelina Jolie. Dacă îl surprinzi privindu-te așa și zâmbind pierdut, atunci să nu ai nicio îndoială că este atras de tine.

Sursa: eva.ro

Distribuie articolul: