Pamela Anderson a radiat de fericire, fiind însoţită de un bărbat cu totul special pe covorul roşu. Vedeta s-a afișat la brațul lui la gala amfAR, care a avut loc recent, în cadrul festivalului de film de la Cannes.

Tinerelul rebel de doar 22 de ani este nimeni altul decât fiul său, Brandon Lee, unul dintre cei doi băieţi pe care Pamela îi are cu rockerul Tommy Lee.

Actriţa de 51 de ani a fost foarte încântată să apară alături de tânărul foarte chipeş, unul care a adoptat o ţinută all white la eveniment, în timp ce mama lui a purtat o rochie roz pudrat, cu volane diafane.

Ca de obicei, a ieşit în evidenţă chipul actriţei, unul pe care se observă cu uşurinţă urmele fillerelor estetice folosite pentru întinderea ridurilor.

Imagine similară

Cum spuneam, Pamela şi fostul ei soţ, Tommy Lee, mai au împreună şi un alt băiat, Dylan, cu doar un an mai mic decât fratele lui, Brandon.

Imagini pentru pamela anderson amfar 2019Imagine similară

Anderson a declarat că îi este foarte dor de copiii ei, mai ales de când actriţa s-a mutat în Franţa, iar cei doi tineri au rămas în Los Angeles.

Imagini pentru pamela anderson son dylan

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Pamela Anderson, bombă sexy și la 51 de ani. Fostul „iepuraș Playboy” demonstrează că timpul trece pe alături (Foto)

Distribuie articolul: