În ultimii 20 de ani, vedeta a fost bănuită de mai multe ori că ar fi apelat la bisturiu, dar niciodată nu a recunoscut intervențiile despre care s-a tot vorbit. În ultima fotografie postată de ea pe rețelele sociale, aceasta apare cu o nouă înfățișare, cu o evidentă transformare la nivelul feței.

Alla Pugacheva, care anul acesta va împlini 71 de ani, a publicat o fotografie de tip selfie pe Instagram. „Întâlniți Anul Nou pe Vechi cu dispoziție bună, astfel tot ce este vechi se va înnoi!”, este mesajul care a însoțit postarea artistei. Puțini însă sunt cei care au trecut cu vederea faptul că femeia are un chip „întins”, cel mai probabil datorită unor operații de lifting facial și nu doar. Se pare că vedeta și-a înlăturat surplusul de piele din partea de jos a feței, cum ar fi barba dublă, și a scăpat de riduri. Buzele ei au avut „de suferit” o augmentare, iar genele false i-au transformat privirea.

„La 30 de ani am mai multe riduri decât ea”, „Cine e asta?”, „De nerecunoscut” și „Ce ați pățit?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Alla Pugacheva a fost bănuită că și-ar fi făcut operațiile plastice încă înainte de Revelion.

Credeți că a exagerat cu operațiile estetice sau vârsta îi dă undă verde la experimente?

Sursa: Instagram.com