Stela Botez continuă să ne bucure cu talentul și dragostea pentru muzica populară. Interpreta lansează cântecul folcloric și videoclipul ,,De-ar fi badea-n deal la cruce,, care face parte din proiectul Fata cu cobza. 

Este vorba despre un cântec folcloric, deci nu are autori de text și melodie, iar acompaniamentul la cobză este trecut prin prisma stilului de interpretare reprezentativ Fetei cu cobza.

,,De-ar fi badea-n deal la cruce,, este cântecul de dragoste ce se regăsește pe albumul proaspăt lansat ,,Fata cu cobza – Folclor,,.

Videoclipul realizat de Vladimir Dogoter, ne oferă vederi superbe asupra Orheiului Vechi și vrea să transmită trăirile desprinse dintre versurile populare. S-a filmat la răsărit de soare, atunci când lumina este mai caldă, când totul abia începe și când gândurile sunt cele mai curate și mai sincere, precum este povestea cântecului.

Eroina videoclipului, Stela Botez, este însăși  Fata cu cobza, pentru că interpreta își dorește să ajungă cât mai personal la inimile ascultătorilor și iubitorilor de folclor.

Vezi și: Fata cu cobza – Stela Botez – cântă cu picioarele în apa unui iaz. Așa arată videoclipul piesei „Într-o zi așa de vară” (Video)

Distribuie articolul: