2016 a început și se încheie pe o notă fericită pentru cântăreața ucraineană Jamala. Artista a fost cerută în căsătorie în această seară, iar răspunsul i se citește și din priviri!

Câștigătoarea de la Eurovision 2016 și-a luat astăzi prin surprindere fanii, după ce a împărtășit pe conturile sale virtuale vestea despre cererea în căsătorie. Vedeta a împărtășit și o poză care îi trădează bijuteria acceptată pe inelarul drept.

cats

„Am spus DA! Sunt foarte recunoscătoare!” – se arată în mesajul virtual al Susanei Jamaladinova. Asta după ce anterior, artista a recunoscut, despre iubitul ei: „Mi-a cerut mâna și nu o singură dată!”

I said Yes!!Эбет!!Мен разым:)

A post shared by Jamala (@jamalajaaa) on

Aflați că alesul inimii se numește Seit-Bekir Suleimanov. Despre Bekir nu se știe prea multe, decât că s-a născut în Simferopol și a studiat „radiofizică medicală” la Universitatea Națională „Taras Șevcenko” din Kiev. De asemenea, este absolvent al Kyiv School of Economics.

1-19

Tinerii s-au cunoscut la o petrecere a unor prieteni comuni, iar de atunci nu s-au mai despărțit. Bekir a fost cel care i-a ținut pumnii Jamalei la Eurovision, asigurând-o că va învinge.

Foto: Instagram, captură web