Nimic mai ingenios decât un cadou delicios și preparat cu propriile mâini. Dacă ai o slăbiciune pentru brioșe (cupcake-uri), trebuie să vezi ce compoziții minunate poți obține din aceste deserturi!

Buchetul din cupcake-uri este opțiunea perfectă pentru ocaziile în care trebuie să dăruiești și flori, și deserturi. Compoziția presupune nimic altceva decât asamblarea unor brioșe gata pregătite pe un suport, cu ajutorul unor scobitori, obținând parcă efectul unui buchet.

This gotta be one of my fave colour combination 😊 #sweetbloomsjakarta #cupcakejakarta #cupcakebouquet #cupcakebouquetjakarta #pastelcollection #cakejakarta #birthdaygiftjakarta #birthdaycakejakarta #onlinecake #onlinecakejakarta

A post shared by Artisan cake and hampers (@sweet_blooms_jakarta) on

Efectul principal al compoziției va fi amplificat de cremă, care trebuie aplicată cu diverse forme și culori, în funcție de designul dorit.

Creațiile din această galerie aparțin cofetăriei americane Baked Bouquet, care își livrează compozițiile dulci în orașele North Jersey și Manhattan.

Dacă nu aveți timp și posibilități să testați un buchet vertical, puteți realiza unul orizontal, aici având nevoie doar de un platou.

#cupcakebouquet #cupcakes #roses #rosesbouquet #pink #sugarart #welcome

A post shared by Zozefa (@zoueta) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: