Compania „Bismobil Kitchen” aniversează pe 10 octombrie 2018, șase ani de activitate. Pe parcursul acestei perioade brandul și-a fidelizat clienții cu bucătării moderne, exclusiviste, urmărind un scop bine fixat încă de la începuturile afacerii: prețuri accesibile și un mobilier executat conform ultimelor standarde în domeniu.

Se știe că bucătăria este un spațiu specific în orice locuință. Nu e doar un loc de gătit, dar și de socializare cu cei dragi. Tehnologii de top, materie primă de înaltă calitate, echipă profesionistă și o experiență în crearea exclusivă a bucătăriilor –  acestea sunt „ingredientele” ce fac din compania „Bismobil Kitchen” un nume respectat pe piața de profil.

Nu se uită de siguranță, confort și ergonomie, elemente esențiale prezente în bucătăriile „Bismobil Kitchen”, fapt apreciat în cei șase ani de activitate.

Chiar în 2012, anul când compania a fost fondată, a primit o distincție în cadrul unei expoziții de mobilă organizată la „Moldexpo”, Chișinău.

Reprezentantul regional „Hettich” (compania recunoscută în UE, dar și pe plan mondial în producerea componentelor de deschidere și accesorii pentru bucătării) a decis să premieze cele mai originale proiecte de bucătărie expuse la eveniment, iar cei de la „Bismobil Kitchen” au fost marii învingători.

Compania are colaborări și parteneriate cu nume importante din domeniu cum ar fi: „Unicompro”, „Teka Moldova”, „Numina”, reprezentații oficiali a concernelor „AGT”, „EGGER Group”, „Kessebohmer”, „Teka”, „Hettich” etc.

Deplasările în Germania la compania „Hettich” au devenit o activitate obișnuită pentru „Bismobil Kitchen”. În cadrul acestora se fac schimburi de experiență pentru a aduce pe piața autohtonă tot ce e mai bun.

Ofertele de nerefuzat (cum ar fi oferirea gratuită de bucătării) nu sunt o premieră. Cu ocazia aniversării de șase ani a companiei, primiți în dar o mașină de spălat vase la fiecare achiziție de bucătărie.

(*promoţia esta valabilă conform unor termeni şi condiţii)

Până pe 15 octombrie aveţi ocazia să vizitaţi expoziţia „Bismobil Kitchen” din cadrul „Shopping MallDova”.

P