Pe Vladimir Zelenskiy, creatorul și art-directorul proiectului umoristic „Kvartal 95” îl cunosc majoritatea tinerilor din spațiul CSI. Actorul reușește, fără mari eforturi, să intre în pielea oricăror personaje. Acum câțiva ani, și-a dorit să joace într-un scheci despre epilatul masculin. Ce a ieșit din asta, vedeți mai jos.

În scheci, Vladimir joacă rolul unui soț care tocmai se întoarce de la o procedură de sugaring și îi povestește soției despre cum a fost:

„Ce să mai povestesc? Am intrat în cabinet, iar odaia era izolată fonic peste tot. Inițial nu am înțeles de ce. N-am fost niciodată fricos, până ca asta să se întâmple.

A intrat o fată simpatică și mi-a zis din start: dezbrăcați-vă. Ea, spurcăciunea, nu s-a dezbrăcat. Mi-a zis că demult nu-mi mai făcusem epilare. I-am răspuns că nu mi-am făcut de vreo 30 de ani. Mi-a zis să o anunț când sunt pregătit, însă eu tăceam. M-a întrebat dacă vreau smoală sau ceară. Eu, ca un prost, am întrebat care este mai ieftină, însă trebuia să cer ce era mai scump…

Cât ea mă ungea „acolo”, era plăcut, de câteva ori chiar „rușinos”. A fost un coșmar. Voi, femeile, acceptați asta mai des pentru că nu aveți ce pierde „acolo”. Din prima, nu i-a reușit, pentru că am fugit: am ieșit în hol, am decis să mă programez și m-am întors. I-am zis Olgăi să nu smulgă tot odată; să facă asta treptat, începând de la nas. Credeam că până va ajunge „acolo” jos, va vrea Dumnezeu să mor. Mai bine muream.

Mi-am pierdut cunoștința și am visat că alerg într-un lan de mușețel, aveam în față un tunel, iar la capătul lui – mă frige! Când m-am trezit, la subraț nu mai aveam nimic, iar ea avea o vânătaie sub ochi. Însă nici asta nu a oprit-o, i-a plăcut pieptul meu. Dar eu… ce piept am! Poate servi ca și ascunziș. Putea… Important e că ungea și saliva… Am rugat-o să aștepte să îmi iau rămas bun de la copii. Și m-am depărtat cu 20 de km. M-au prins. Când m-am trezit, nu mai aveam nimic pe piept, în timp ce ea avea o mușcătură pe genunchi. Am mușcat-o de unde am ajuns.

Mi-au pus și gheață. Aveam senzația că mi-am luat depozitele de la bancă. Credeam că se terminase, însă ea m-a întors pe burtă. Mi-a spus să mă aplec ca și cum ar trebui să beau apă de la un izvor. Eu, ca prostul, am acceptat, însă nu doream să beau! M-am speriat în așa hal, încât m-au auzit toți. Am acceptat, ca prostul, să mi se facă lent, pentru că aveam timp. Prima dată când a apucat, nu a reușit, dar m-a tras după sine cam cu 2 metri. Mă frigea! Am ieșit iar în hol, m-am așezat… pe burtă…

M-a întrebat dacă vreau injecții împotriva ridurilor. I-am spus că mă descurc singur, dar cine știa că astea se pun în frunte? Aveam un rid acolo și nici pe acela nu-l mai am. Mi-a zis să mai vin peste un an, cât se vor cicatriza rănile”, spune actorul, în parodia de aproape 10 minute, care a atras sute de mii de vizualizări în spațiul virtual.

Foto: captură video