Vloggerița Anna Tulgara, realizatoarea proiectului all.in a decis să facă publice, într-un video de final de an, mai multe comentarii negative care au venit în adresa ei, de când realizează acest proiect. „Am decis să citesc comentariile negative, pentru că viața mea nu este destul de dureroasă”, spune Anna.

După ce le-a lecturat pe o bună parte dintre ele, majoritatea fiind atacuri la persoana ei, conținând inclusiv obscenități și criticând dur aparițiile sale, Anna Tulgara a venit cu replica pentru cei care au sacrificat timpul lor prețios pentru a scrie aceste comentarii.

„Cel mai tare mă enervează comentariile de genul „Uitați-vă la ipostazele ei jurnalistice… Oare ce cred rudele și părinții ei despre cum apare ea pe internet… Ești lipsită de feminitate! Oare este frumos ca o domnișoară să apară în așa ipostază?” etc. Chestia asta eu n-o înțeleg, pe mine mă deranjează mult când e vorba despre standarde duble. De ce un băiat e ok să apară într-o ipostază, iar o domnișoară e scandalos să apară la fel? Nu e corect așa. Cred că e mai important să fii un om bun, indiferent de sexul pe care îl reprezinți, să fii sinceră cu tine și cu valorile pe care le ai și să respecți oamenii din jurul tău. E ok să fii domnișoară și să ai așa metodă de expunere, e ok te comporți așa cum te simți tu natural. Dacă lumea s-ar focusa mai puțin pe imaginea pe care ei o lansează în societate despre persoana lor și s-ar concentra mai mult pe ceea ce simt ei și cum simt lucrurile cred că mulți ar fi cu mult mai fericiți decât sunt de fapt”, spune Anna.

PS: „Eu scriu cu stânga. Oamenii care scriu cu stânga trăiesc puțin mai puțin, așa că bucurați-vă cât sunt printre voi. Și nu mai scrieți comentarii negative sau, de fapt, scrieți-le doar dacă ele au sens”, a mai spus vloggerița.

Distribuie articolul: