Angela Chelaru este femeia care a știut mereu să lupte pentru ceea ce iubește, pentru visele și aspirațiile sale. Nu este o amazoană, dar crede că dragostea e posibilă doar dăruind fericire și afecțiune necondiționat. Am discutat cu proprietara mărcii „Fresh & Joy” și directoarea acestei întreprinderi despre bărbați, despre felul lor de a fi și de a gândi, dar și despre ce trebuie să facă o femeie pentru a se simți mereu o regină în brațele iubitului ei. Pozele sunt emblematice firii interlocutoarei noastre și fac parte din Campania „Fă mișto de el”.

Angela ChelaruBărbatul la puterea a 8-a pentru EA:

Dacă nu ar fi fost bărbatulnu ar fi fost nici femeia!

Bărbații au fost creați… pentru a împlini femeia, precum și femeia pentru același lucru.

Femeia fără bărbat este… ca o barcă fără vâsle.

Casa fără bărbat este ca…Templul din Ierusalim fără regele Solomon.

Un bărbat întotdeauna va… ceda în fața femeii, arătând prin acest gest că e mai puternic.

Bărbații știu întotdeauna… să te cumpere cu un compliment.

Când bărbatul nu-i acasă… femeia are timp pentru ea.

Nu-ți lăsa niciodată bărbatulfără intrigă 😉

 

Bărbații! Ai o definiție pentru ei? Cu ce îi asemeni? 

Bărbații sunt Zei! Sunt vânătorii și cuceritorii! Ei sunt cei care complectează femeia.

Ai înțeles ce vor bărbații, care este scopul lor în viață și cum țintesc ei spre succes?

Masculinitatea se exprimă prin dorința de putere (în toate aspectele vieții), dar și în fragilitatea sufletului: toți bărbații tânjesc după dragoste și speră, în adâncul sufletului lor, să fie cuceriți. Bineînțeles că ei își doresc multă căldură, înțelegere, stabilitate, dar și aventuri. Este în firea lor să țintească spre succes direct, de multe ori atingând extremele.

Angela Chelaru

Angela Chelaru

Ce apreciezi cel mai mult la un bărbat? Care ar trebuie să fie cartea lui de vizită? 

Angela ChelaruEu cred că țin cont foarte mult de simțul umorului și sclipirea din ochi, atunci când mă privește. Cartea de vizită a unui bărbat ar fi energia pe care o emană.

Ce crezi că le lipsește bărbaților din Republica Moldova?

Nimic nu le lipsește: sunt frumoși, puternici, inteligenți… Au de toate pentru a răsturna și muntii, poate doar, uneori, le lipsește… puțină dorință. Și un pic de gentilețe: femeilor le place să fie curtate.

Ce sfaturi i-ai da unui tânăr care e la început de cale în relația sa cu femeile?

De fapt e greu să dai sfaturi. Totuși, vorba bunicii a fost și ramâne valabilă: nu te juca cu dragostea, ca te arzi. O remarcă importantă ar fi și o idee foarte simplă: cu cât oferi mai multă dragoste, atenție, afecțiune, grijă femeii de alături, cu atât mai mult primești. Este valabil pentru un bărbat aflat la orice vârstă: să fie atent ce se petrece în sufletul femeii.

Dacă ar exista o școală pentru bărbați adevărați, cine ar preda și ce materii ar trebui să fie?

Angela ChelaruÎn primul rând, un profesor se impune nu doar prin prestația sa profesională, dar și etică, morală. Deci, la școala de bărbați adevărați profesori vor fi niște bărbați adevărați sau chiar femei adevărate, pentru că nu contează cine e profesorul, ci mesajul transmis și materia predată. Fără educație, fără cultură, fără comunicare, nu există dezvoltare personală și cunoaștere de sine. Atâta timp cât astea se vor educa sau preda, va fi și evoluție.

Un bărbat adevărat trebuie să posede capacitatea de a accepta și un alt punct de vedere,  flerul de a dezamorsa micile conflicte, inerente la nivelul vieții cotidiene, da a râde de propriile greșeli și a fi îngăduitor pentru cele ale altora – toate fac parte din retorica unei vieți normale, în care să ne bucurăm unii de ceilalți. Avem nevoie să învățăm să fim mai spirituali, pentru a schimba viața în bine. Avem nevoie să învățăm a iubi necondiționat!

Când crezi că trebuie să sărbătorim Ziua Bărbaților?

Zilnic! Deoarece fiecare nouă zi e ca o nouă viață. Și dacă iubești bărbatul, trebuie să-l faci să simtă zilnic bucuria de a-ți fi în preajmă. Când vom întelege că ne-am născut pentru a darui iubire, vom deveni fericiți și ne vom sărbători reciproc în fiecare zi.

Angela Chelaru

Care a fost cel mai frumos compliment primit de la un bărbat? Dar cel mai deosebit cadou?

Fiecare se ghidează după propriul sistem estetic. În adolescență eram amețită după „ești cea mai frumoasă, ești cea mai minunată fată”, etc. Acum, recunoașterea faptului că sunt un „adversar” redutabil, m-a flatat m-a mult. Când mi s-a spus, cu uimire: „Gândești ca un bărbat!, am știut că pot intui metodele de dezarmare ale „adversarului” și acționa ca atare. Doar că eu nu vreau să le folosesc: prefer să lupt cinstit, cu armele la purtător, altfel ratez intriga. Or, fară o fărâmă de mister, dragostea nu e la fel de savuroasă.

Un cadou deosebit mi l-a făcut fiul meu, când era mai mic și mi-a scris o felicitare cu următorul mesaj: „Mama, să fii sănătoasă, să muncești și să câștigi multi bani, căci atunci când voi crește mare, eu voi munci. Și îți voi cumpăra rochii lungi și parfumuri franțuzești”. M-a copleșit!

Ce ai vrut să demonstrezi prin pozele din campania „Fă mișto de EL”?

Că și mie îmi place vânătoarea, urmărirea prăzii… chiar mai mult decât prada în sine. Nu vreau s-o fac pe războinica, ci doar să sugerez că, în dragoste, o femeie aruncă în luptă tot arsenalul din dotare. Feminitatea este arma noastra forte, care topește tot. Nu, nicidecum nu am vrut să o fac pe amazoana – ba din contra, am vrut să subliniez feminitatea prin aceste haine și echipamente de razboinic. Vreau ca armele să rămână doar penru a fi folosite la ședințe foto pe acest Pământ.

În ce se pricep mai bine bărbații? Care e punctul lor forte?

Evident, la femei. Iar punctul lor forte este abilitatea de a face femeia să se simtă unică. Chiar dacă senzația e de scurtă durată, efectele ei sunt miraculoase. Abia atunci descoperi cine ești cu adevarat.