În acest an Andreea Esca își petrece Crăciunul deloc tradițional, prezentatoarea împreună cu soțul, fiica sa și iubitul ei au plecat în Egipt, unde se bucură de soare și plajă. 

Fiica vedetei, Alexia a venit din Londra pentru a petrece sărbătorile alături de familie, dar mai ales pentru a se revedea cu iubitl ei, cântărețul Marios Fresh. Andreea Esca i-a surprins pe cei doi într-o ipostază romatică și a publicat fotografia pe Instagram, iar internauții au avut multe cometarii negative.

În fotografie Alexia apare în costum de baie, iar mulți internauți consideră ca este o poză prea sexy. Andreea Esca nu s-a lăsat și chiar a răspuns criticilor.

„Hai să privim mai simplu! Niște tineri, la mare, în costum de baie! Și noi am fost așa. Doar că n-aveam cu ce să ne pozăm! Vă pup și vă doresc o zi simpatică.”

Totuși vedeta nu a scăpat de criticile internauțilot. Iată doar câteva dintre comentarii:

„Wow câtă inteligență pe metru patrat.. Nu e vb de comunism.. E vb ca e fiica ta.. Și e vorba de intimate.. Nu să-ți arăti c… peste tot…și ca mamă să postezi așa ceva..”

„Cam nepotrivita poza”, Păi fii o mama cool! Dezbracă-ți copiii în chiloti, pozează-i și publică pozele alea peste tot în spațiul public. Rușine pentru că o mamă de 3 copii admiră asta”.
„Chiar mă întrebam cât mai dureaza până când Andreea Esca și-o dezbrăca pe fiică-sa și să o promoveaza în spațiul public… având în vedere modul iîn care a ales să îți faca cunoscută fiica în ultima perioadă! Dislike!”.
Tu ce părere ai? Este o poză prea îndrăzneață?

 

Distribuie articolul: