Premii generoase, multă frumusețe naturală, inteligență pusă în valoare și un concurs altfel decât te-ai obișnuit să vezi! Asta îți promit cei de la Antos Cosmetică Naturală care anunță cea de-a 4-a ediție „Miss Naturalețe”. Din data de 12 octombrie, producătorul de cosmetice a dat start concursului care își propune să te facă să-ți iubești și mai mult naturalețea.

Dacă ai deja 20 de ani împliniți, atunci te poți înscrie în concurs pentru a obține titlul mult-râvnit și o grămadă de premii. Tot ce trebuie este să fii pasionată de frumusețe, deoarece urmează să ai parte de multe surprize și cadouri, indiferent de rezultate. Dacă vrei să te înscrii în concurs, trebuie să îndeplinești formularul de pe site www.antos.md trimițând o poză cu tine fără make-up sau filtru. Poză portret sau selfie.

Iată și alte beneficii pe care le vei avea dacă intri în concurs:

  1. Toate cele 13 finaliste vor beneficia de cosmetică naturală Antos pentru îngrijire zilnică a tenului și corpului pentru un an de zile.
  2. După finalizarea concursului, sponsorii și partenerii concursului vor veni și ei cu premii generoase pentru fiecare participantă în parte.
  3. Câștigătoarea (care ai putea fi chiar tu) va beneficia de o călătorie pentru două persoane în Italia.
  4. Însuși evenimentul oferă fiecărei femei ocazia să fie în centrul atenției și să fie admirată.
  5. Toate concursurile de miss sunt o punte de lansare în domeniul beauty, pentru toate participantele, nu doar pentru câștigătoare. Dacă facem o trecere succintă în revistă a celor expuse mai sus, participând, ai ocazia să: economisești bani pentru produsele cosmetice, să călătorești gratis în Italia și să te faci remarcată, inclusiv în industria frumuseții!

Accesează linkul pentru a te înregistra în concurs!

P