Pentru că vara este cel mai fierbinte anotimp, Teatrul Geneza Art a decis să pună pe jar publicul spectator și să încheie stagiunea a VII-a cu o premieră promițătoare „Coco Chanel”! Ideea acestui proiect îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere.

„Dintotdeauna am fost marcată de destine celebre, pasionată de oameni mari și modul lor de a se integra memorabil și distinct în cotidian. Cred în personaje care amprentează puternic istoria”, spune actrița despre personajul pe care îl va crea.
Nume remarcabile sunt implicate la realizarea acestei idei, care presupune o serie de tablouri compoziționale create de fotograful George Secrieru, cu motivul „CoCosmos”. E o viziune artistică asupra vieții și universului profesional și intim al creatoarei de modă, cu tangențe biografice dar și abstracte, apelând la imaginație ca și capacitate umană de a crea noi reprezentări în baza percepțiilor acumulate anterior. „CoCosmos – nemărginire în spațiu și timp”. Imaginile sunt create în alb-negru, având ca protagoniști actorii Teatrului Geneza Art.
burlaca 111
coco chanel burlaca„Proiectul va încerca să combine trei domenii foarte apropiate: teatrul, fotografia și moda. Nume notorii contribuie la imaginea evenimentului: designerul Evgheni Hudorojcov, care a creat toate costumele, spectacolul de modă din debut – prezentat de brandul Nikita Rinadi, iar decorul sper să fie o surpriză pentru toți spectatorii, așa cum este și pentru mine. E o plăcere să lucrez în cuplu scenic alături de Cristian Perepeliuc. Și, mai presus de toate, sunt onorată să ies în fața publicului, pășind în formula artistică pe urmele unei personalități atât de mari”, a mai declarat pentru EA.md Daniela Burlaca.
Spectacolul „Coco Chanel – Oglinzi” este realizat după cartea lui Edmonde Charles-Roux, de asemenea axat pe interviuri și publicații. De ce „Oglinzi”? Vă invităm să reflectăm împreună pe 27 sau 29 iunie și 1 iulie la ora 19:00, la Teatrul Geneza Art.

Distribuie articolul: