Boala secolului 21 face ravagii și printre vedetele de la Hollywood. Actrița din serialul care a făcut furori, „Neveste Disperate”, a vorbit despre lupta sa cu această boală.

Marcia Cross a recunoscut că timp 8 luni s-a luptat cu această boală cruntă și că a făcut chimioterapie. Ea mărturisește că este fericită că se află în viață, însă îi pare rău că și-a pierdut părul roșcat natural care a făcut-o faimoasă.

 

Marcia a fost una dintre importantele actrițe ale serialului „Neveste Disperate”, ea a interpretat rolul lui Bree Van De Kamp. Prietenii săi vedete i-au fost alături în fiecare moment și au ajutat-o în fiecare clipă în care își pierdea nădejdea și dorința de a lupta. Kelly Rutherford, Haylie Duff și Lori Loughlin sunt doar câțiva dintre cei care i-au arătat că nu trebuie să își piardă speranța, scrie agentiadepresamondena.com.


Fanii au aflat prin intermediul Instagramului despre lupta actriței. Ea a postat pe contul său o poză, în care se vede că are părul scrut și a scris următorul mesaj:

„Sunt atât de recunoscătoare și mulțumită că sunt în viață, dar atât de tristă pentru că mi-a căzut părul. Acum are aproape 2 cm și arătă cra, cra. A mai rămas cineva fără păr din cauza cancerului? Vorbiți cu mine. Vă înțeleg.”

 

Distribuie articolul: