Danila Kozlovski și Olya Zueva au devenit părinți pentru prima oară. Olya a născut în Statele Unite, unde Kozlovsky a zburat cu câteva zile în urmă, potrivit unor zvonuri acesta ar fi asistat la naștere.

„Dragostea mea, mândria mea, adevărul meu, cea mai importantă lecție din viața mea, și șansa de a crește în fiecare zi, împreună. Îți mulțumesc că m-ai ales pe mine”, a scris Olya pe pagina ei de Instagram, acolo unde a postat prima fotografie alături de copilul nou-născut.

Despre faptul că actrița urmează să devină mamă s-a aflat la finele lunii octombrie a anului 2019. În pofida zvonurilor, atât Olya, cât și  Danila au evitat să vină cu o reacție oficială de răspuns. Despre sarcina Olyei a povestit o persoană din anturajul vedetei.

„Olya și Danila sunt fericiți. Aceștia sunt de mult timp împreună, au crescut în carieră, au reușit să marcheze multe realizări și au luat o decizie absolut conștientă, cea de a avea un copil. Acum aceștia se pregătesc intens de acest eveniment frumos.”

Chiar și după ce vestea despre sarcină s-a răspândit în mass-media, Olya și Danila au continuat să păstreze tăcerea și au ezitat să vină cu un răspuns oficial. Iar acum, Oya a postat prima fotografie pe pagina ei de Instagram unde apare alături de copil.

Olya Zueva și Danila Kozlovsky sunt împreună de aproximativ patru ani. Și, deși apar periodic în public și distribuie fotografii comune pe rețelele de socializare, nu comentează viața lor personală și încearcă să o păstreze departe de ochii curioșilor.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: