Selena Gomez s-a internat în urmă cu câteva luni într-o clinică pentru a face terapie, după ce anul trecut a dezvăluit că se luptă cu boala Lupus, ea având nevoie și de un transplant de rinichi. Totuși s-a mai scris și de faptul că vedeta a suferit și o cădere emoțională din cauza stresului, asta după ce fostul ei iubit, Justin Bieber s-a căsătorit cu o alta femeie la doar câteva luni după ce s-au despărțit. 

Acum se pare că se simte mult mai bine, Selena Gomez se bucură de zăpadă alături de prietenii ei în noile imagini în care apare. Artista alături de prietenii ei s-au distrat în Big Bear, California pe 18 decembrie, iar imaginile postate cu Selena arată că aceasta pare să se simtă mult mai bine.

În grupul ei de prieteni s-a aflat și fosta ei colegă din „Wizards of Waverly Place”, Bailee Madison, aceasta postând și o imagine în care apare alături de Selena.

Aceasta este una dintre primele ieșire în public făcute de artistă de când a încheiat programul de tratament din New York. O sursă a declarat pentru E!News că Selena se simte acum mult mai bine, dar va continua să meargă la consult, deoarece lupta ei nu s-a încheiat.

„Este cu adevărat într-un loc mai bun. Se simte mai bine și are o stare mentală mai bună”, a declarat această sursa.

Selena Gomez s-a internat într-o clinică de tratament pentru anxietate și depresie în luna octombrie, artista luptându-se cu aceste probleme după apariția bolii Lupus. Ea a avut nevoie și de un transplant de rinichi în 2017. „Selena a încercat foarte tare să rămână concentrată și să nu lase problemele de sănătate să o afecteze”, a declarat o altă sursă pentru E! News în trecut.

În septembrie Selena a mers la spital și se pare că atunci a urmat o perioadă de stres, deoarece o altă sursă apropiată a declarat că ea a început să se simtă copleșită după internare.

În timpul tratamentului ea a început psihoterapia comportamentala dialectica și a declarat în 2017 pentru Vogue că această terapie i-a schimbat complet viața. „Mi-aș dori ca mai multe persoane să vorbească despre terapie. Noi fetele suntem învățate să fim tăcute, puternice, sexy, relaxate, mereu ok. Avem nevoie să simțim că putem și să renunțăm.”

Selena Gomez se bazează foarte mult și pe prietenii apropiați pentru sprijin. Aceștia sunt mereu la ea acasă și petrec foarte mult timp împreună.

Citește și: Selena Gomez susținută de multe vedete în aceste momente grele: „Rezistă, deoarece câteodată și eu simt că îmi pierd mințile”

Distribuie articolul: