Dacă ieri, în spațiul virtual au apărut mai multe fotografii care îl afișau pe Dorin Chiroacă la București, în compania unei blonde, astăzi primarul de Chișinău a fost prezent în centrul Capitalei, la Inaugurarea festivă a Hramului orașului Chișinău.

În dimineața acestei zile, primarul orașului a fost prezent la Litur­ghia de Hram, care a avut loc la Catedrala Mitropolitană „Naşterea Domnului”.

Dorin Chirtoacă, fotografiat la București, alături de o altă femeie! Pare a fi fosta lui iubită

După participarea la slujba religioasă, primarul de Chișinău a fost gazda ceremoniei de inaugurare a Hramului, turnându-le oaspeților vin în pahare și rostind tradiționalele mesaje unioniste.

„Uniu­nea Euro­peană, Uni­rea, dă Doamne mai repede. Până la urmă sângele apă nu se face. Trăiască, trăiască și-nflorească Moldova pentru Țara Românească. Mitropolia astăzi a făcut Unirea, după cum ați văzut, Alba Iulia a venit la Chișinău. Hram binecuvântat, într-un ceas bun”, a spus Chirtoacă, în toastul său, ciocnind alături de oaspeții din cadrul delegației oficiale din România, sosite la Chișinău.

Ionela Hadârcă „pune la cale” Hramul Orașului, în timp ce Dorin Chirtoacă e la București! (Video)

Tot azi, primarul ar urma să participe la inaugurarea Scării Cascadelor din Parcul „Valea Morilor”, dar și la concertul extraordinar de Hramul Orașului Chișinău, care va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale, începând cu ora 17.30.

Inaugurarea festivă a Hramului orașului ChișinăuInaugurarea festivă a Hramului orașului Chișinău #UnireaFacePutere #UnireMoldoveni #OȚarăUnită #PresedinteleUnirii #Unirea #Chișinău #Unireaunicasolutie Live aici: https://www.privesc.eu/arhiva/69467

Posted by Uniunea Vamală Moldo-Română on 14 Octombrie 2016

Foto: captură video Privesc.Eu

Distribuie articolul: