Râs cu plâns! Vremea ultimelor două zile a dat peste cap multe planuri și a pus pe gânduri enoriașii care intenționează, duminică și luni, să ajungă pe la cimitire. Și cum internauții se gândesc de pe acum la exagerările vestimentare de prin cimitire, pe rețelele sociale a și apărut o parodie pentru „Miss Cimitir”.

Fotografia de mai jos a devenit „vedetă” pe internet, de ieri și până astăzi adunând mii de aprecieri și distribuiri, după ce a ajuns și pe alte pagini virtuale, care au „împrumutat-o”.

Poza a fost împărtășită pe Facebook de către Gheorghe Popescu – fondatorul proiectului Leul Călător – o platftormă virtuală ce reunește poze cu bancnote de lei moldovenești, fotografiați în diverse colțuri ale lumii.

Gheorghe a glumit chiar pe seama faptului că „în acest an, Miss Cimitir va prezenta colecția de iarnă”, dând de înțeles că planurile fashionistelor au fost date peste cap.

Semnate de un tânăr pe nume Laurențiu Gustei, această fotografie și babă de omăt adună râsul și plânsul prezente în majoritatea localităților din țară, ori baba de omăt apare ținând în mâini niște lalele înforite, iar alături de ea stă, pe o farfurie, cozonac copt pentru Paști.

17952667_961281977308477_7018779859145644124_n (1)

Oricum ar fi vremea de Paștile Blajinilor, să ne amintim de recomandările părintelul Maxim Melinti – parohul Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”, de la Ghidighici. Etica vestimentară este una din regulile enunțate de preot:

„Nu mâncați pe la morminte!” Preotul Maxim Melinti subliniază 8 reguli de comportament de Paștile Blajinilor

Foto: Facebook.com/Gheorghe Popescu

Distribuie articolul: