Serile de vară necesită o atenție specială, iar noi îți recomandăm să nu le ratezi stând în casă, privind seriale, ci să ieși în lume! Chiar și în Chișinău poți găsi o varietate de localuri care te vor găzdui cu drag pe tine și prietenii tăi și vă vor face serile de vară perfecte. Vezi mai jos câteva localuri din Chișinău cu terase romantice numai potrivite pentru discuții interminabile, momente de relaxare asociate cu delicii savuroase.

ZAXI

„Zaxi” este un restaurant a cărui terasă se află la… înălțime, în toate sensurile acestui cuvânt. Aceasta combină armonios stilul elegant cu vederea Chișinăului, care se deschide de la terasa localului. Dacă ai suficient noroc poți savura muzica live, acompaniată de o băutură delicioasă sau bucate asiatice. Nu mai puțin atractiv este faptul că la această terasă te poți distra până noaptea târziu, iar noi îți recomandăm să atragi atenția și la Chișinăul care treptat va îmbrăca straiele de seară.

Pani Pit

Când pășești pragul terasei „Pani Pit” ajungi într-o mică Italie. Terasa este una foarte romantică, cu multă verdeață, care este o destinație foarte atractivă pentru serile călduroase de vară. Dacă îți pui în plan să vizitezi această terasă, fie că decizi să o faci singur, fie că îți iei și prietenii cu tine te asigurăm că atmosfera nu te va lăsa indiferentă și-ți vei dori să te reîntorci.

Mojito

Mojito Centru este o cafenea care oferă o terasă de dimensiuni impresionante și care pe timp de vară este foarte solicitată. Noi îți sugerăm ca, înainte de a porni la Mojito Centru să dai un sunet în prealabil, pentru a-ți rezerva un loc. Nu este de mirare că această terasă se bucură de o mare popularitate. Mojito Centru lucrează 24/24 și oferă un decor super natural oaspeților care vin să-și petreacă serile de vară într-un mediu plăcut. Copaci înalți înconjoară terasa și la un anumit moment poți rămâne cu senzația că te afli în inima unei păduri.

Rozmarin

Și la cafeneaua Rozmarin poți avea parte de un timp minunat. Aceasta include  o terasa cu vedere la scuarul Dimitrie Cantemir. Locul este bine luminat, iar bucatele care se servesc în cadrul localului sunt preparate din ingrediente autohtone! O atmosferă feerică cu un decor autentic, care abia așteaptă să o vizitezi în serile de vară.

Gastrobar

În timp ce faci o plimbare pe una dintre cele mai frumoase străzi ale capitalei, noi îți recomandăm să pășești pragul cafenelei „Gastrobar”. Un loc cu totul deosebit, începând de la bucătărie până la atmosfera care însoțește localul. Această cafenea are și o terasă suficient de încăpătoare, care, parcă datorită tonurilor pastelate îți aduce aminte de localurile de pe malul mării.

GoodVin

Sunt multe terase în Chișinău, dar din cele care îți oferă posibilitatea să respiri aer de pădure sunt mai puține. Goodvin este un local care îți oferă mult „verde” și în care te simți ca în sânul naturii. Tot la GoodVin te mai poți delecta din frigărui delicios și un pahar de vin de calitate, alături de gașca ta de prieteni. Ce poate fi mai frumos într-o seară relaxantă de vară?

Propaganda

Cafe Și la Propaganda Cafe poți găsi o terasă drăguță unde vei reuși să inițiezi discuții lungi în serile de vară. Pe lângă vinurile selecte și bucatele delicioase pe care le propune localul vizitatorilor, la Propaganda Cafe vei întâlni oameni cu care nu mai vrei să te oprești din discutat.

Golf Club

Golf Club îți oferă mai mult decât o terasă, asta pentru că este un local care propune o gamă largă de activități pentru întreaga familie, în special pentru cei mici! În cadrul Golf Club poți juca golf, în timp ce copiii se distrează la locul de joacă special amenajat. Este de reținut că acest local este deschis doar în perioada estivală.

Uptown Cafe

Cauți burgheri delicioși, un local cu un concept „friendly” și o terasă în aer liber? Toate aceste preferințe ți se împlinesc la Uptown Cafe, care este un local în centrul orașului și care îți pune la dispoziție o terasă relaxantă și foarte confortabilă.Sperăm că ți-am oferit niște opțiuni pentru terasele din Chișinău potrivite perfect pentru a petrece serile de vară, iar dacă cunoști și alte terase care merită a fi vizitate dă-ne de știre.

Sperăm că ți-am oferit niște opțiuni pentru terasele din Chișinău potrivite perfect pentru a petrece serile de vară, iar dacă cunoști și alte terase care merită a fi vizitate dă-ne de știre.

Distribuie articolul: