Specialiștii de la OnlineDatingErfahrungen.com aduc în prim plan mai multe aspecte pe care un bărbat le urăște la o femeie:

Dorința de control a partenerei

Dorința femeilor de a controla totul este primul și cel mai important aspect pe care un bărbat îl urăște la o femeie. Bărbații sunt persoane care au scăpat de controlul mamei lor și cu siguranță nu își doresc să fie din nou dominați de o altă prezența feminină. Modul autoritar de manifestare al celor mai multe femei, fac că bărbații din viață lor să caute portițe pentru a obține libertatea dorită.

Cicalit fiind, va răspunde așa cum ea nu își dorește

Cicăleala este o problema majoră în cuplu. Atunci când ea repetă obsesiv ce o deranjează sau îl bate la cap să facă anumite lucruri, de cele mai multe ori răspunsul partenerului se va baza pe psihologie inversă, acesta ambitionandu-se să nu facă ceea ce i se cere și să ignore complet totul. O astfel de atitudine va genera explozii de nervi și conflicte aprinse.

Exagerările și drama îi va suprima interesul

Femeile devin complet neinteresante și chiar deranjante pentru bărbați în momentul în care fac o drama din ruperea unei unghii. De asemenea, sunt deranjați de faptul  femeile au tendința  dramatizeze chiar și cele mai mici și nesemnificative întâmplări. Un mic gest al lor se poate transformă într-un conflict de proporții astronomice, atunci când ei i se pare din senin  nu i se acordă suficientă atenție, el nu ține minte detalii importante despre nuanță de roz preferată și culoarea de glitter dorită pe piesele vestimentare.

Gelozia nefondată îl determina să facă pași în retragere

Femeile geloase sunt un dușman redutabil al bărbaților, în special atunci când fundamentul este complet imaginar. În mod sigur nimeni nu își dorește să între într-un conflict în care ea scoate toate armele din dotare, de la lacrimi și până la agresivitate, fără motiv.

Prea mult machiaj îl pune pe fugă

Cu siguranță el nu își dorește  iasă pe stradă cu un bibelou de porțelan sau cu o mascaBărbații preferă femeile cât mai naturale. Nu vor  noaptea  se îndrăgostească de o prințesă și  se sperie a două zi de o vrăjitoareAsta nu înseamnă  ea nu ar trebui  se machieze deloc, însă păstrarea unei linii cât mai naturale și elegante este cea mai bună soluție.

Sursa

Distribuie articolul: