O americancă de 23 de ani și-a pierdut în urmă cu patru ani tatăl. Pentru a-și alina durerea provocată de pierderea lui, și-a făcut un obicei: îi trimitea SMS-uri pe vechiul lui număr. Numai că săptămâna trecută, tânăra a avut parte de o mare surpriză: a primit un răspuns, scrie digi24.ro

Femeia, care trăiește în Arkansas, a povestit pe Facebok uimitoarea întâmplare pe care a trăit-o. „Azi am primit un semn că totul e OK și că trebuie să-l las să plece”, a conchis ea.

Chastity Patterson are 23 de ani și anul trecut și-a luat diploma universitară în psihologie. Însă a existat un mare absent în rândul apropiaților prezenți la absolvire: Jason, un bărbat care, chiar dacă nu era părintele ei biologic, ea îl considera tatăl ei. „N-a lipsit de la niciun dans, de la niciun bal la școală, de la meciurile mele. Era tata pentru mine”, a povestit tânăra pe Facebook.

Jason a murit în 2015, iar de atunci, pentru a-și alina dorul și durerea, tânăra îi scria aproape zilnic SMS-uri trimise pe numărul de telefon pe care îl avusese bărbatul. Când se trezea sau la culcare, fata îi povestea câte ceva despre ziua respectivă.

Joi, 24 octombrie, ziua când se împlineau patru ani de la moartea lui Jason, Chastity i-a trimis un lung mesaj: Buna, tati, sunt eu. Mâine iar va fi o zi grea! Sunt patru ani de când te-am pierdut și nu e zi în care să nu-mi lipsești. S-au petrecut multe în tot acest timp”, a început ea mesajul. I-a povestit apoi cum a luptat cu cancerul, ce decepții a avut în dragoste, ce prieteni au dezamăgit-o și ce speranțe are pentru viitor.

Numai că în acea zi, după ce i-a trimis mesajul, Chastity Patterson a primit un sunet de alertă pe telefon. Primise un SMS. I s-a răspuns la mesaj!

„Nu sunt tatăl tău, dar de patru ani ți-am primit toate mesajele”, i-a răspuns un bărbat care a spus că se numește Brad.

La rândul lui, el își pierduse fiica în 2014 într-un accident de mașină. „Mesajele tale m-au ținut în viață. Când mi-ai scris, am știut că e un mesaj de la Dumnezeu”, a spus el. I-a explicat că a vrut de multe ori să-i răspundă, dar se temea că o să-i rupă sufletul de durere. „Ești o femeie extraordinară și mi-ar fi plăcut ca fiica mea să devină ceea ce ești tu”, a adăugat el.

Chastity Patterson a pus pe Facebook schimbul de mesaje, iar povestea s-a viralizat, a făcut imediat înconjurul lumii, trezind emoție mare în rândul utilizatorilor rețelei sociale. Mulți au lăsat comentarii în care și-au împărtășit propriile experiențe după moartea unei persoane dragi.

Tânăra a reacționat postând un lung mesaj în care a împărtășit câteva amintiri, evocând figura lui Jason. Iar în final, le-a dat un sfat tuturor celor care au pierdut pe cineva drag: „Nimeni nu vă poate spune cum să faceți și nici cât timp va dura. Indiferent dacă persoana respectivă e un prieten,  rudă, animal, copil sau chiar un idol.  Eu am avut nevoie să trimit aceste SMS-uri, pentru alții funcționează scrisul, alții vizitează mormântul, simt nevoia să bea sau chiar pun o poză lângă ei. (…) Iubiți-i pe cei apropiați cât timp îi aveți lângă voi, spuneți-le tot, pentru că atunci când vor pleca va fi prea târziu să le cereți iertare sau să le spuneți ce simțiți cu adevărat”, a scris Chastity.

Tânăra mărturisește că acest răspuns neașteptat pe care l-a primit este semnul că de-acum poate să meargă mai departe.

Sursa

Distribuie articolul: