Fiecare femeie în căutarea unui parfum ideal, îl alege pe cel ce o caracterizează. Un parfum bine ales poate relaxa, motiva sau poate oferi o încredere în sine. Nu-ți vom propune alegerea clasică a parfumului după arome, astăzi în căutarea unui parfum ideal ne vor ajuta stelele. Astrologia ne oferă un ghid privind selectarea parfumului potrivit pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec

Berbecii sunt plini de energie și îndrăzneți, iar parfumul trebuie unul cu o lovitură de liliac și cu note de cafea. Potrivit ar fi Yves Saint Laurent Opium negru.

Taur

Taurii sunt practici și responsabili, iar Tom Ford este la fel de practic ca ei. Mirosul de copac și mirodenii se potrivesc minunat cu natura taurilor.

Gemeni

Ambele părți ale personalității unui gemeni se combină minunat cu parfumul Byredo Sundazed, care are miros puternic de bomboane.

Rac

Pentru rac sentimentele sunt mereu pe primul plan. Parfumul potrivit ar fi cel cu arome de bujori, cum ar fi Christian Dior Holy Peony.

Leu

Leii sunt în căutare de admirație și atenție, iar cel mai potrivit parfum pentru ei e cel cu arome calde de crin. Cel mai potrvit ar fi Estee Lauder Cinnabar Eau de Parfum Spray.

Fecioară

Spiritul analitic și rezervat al fecioarei se combină perfect cu parfumul Coach Dreams, care are aromă de portocale și flori.

Balanță

Balanță caută armonie și corectitudine, precum și o viață socială cât mai activă. Pentru balanță echilibrul este totul, iar mirosurilor florale și a fructelor din parfumul Aerin Aegea Blossom se potrivește de minune.

Scorpion

Scorpionii sunt dominați de dorința de le reuși pe toate. Sunt plini de energie și pregătiți de o nouă aventură iar Chanel Coco Mademoiselle este parfumul potrivit.

Săgetător

Natura spontană a săgetătorului, surprinde o mulțime de oameni. Parfumul potrivit unui săgetător este cel cu arome puternice de lavandă. Cel mai potrivit ar fi Jo Malone London Myrrh & Tonka Cologne Intense.

Capricorn

Nimic nu poate opri planurile unui capricorn, la fel ca aroma puternică de stejar de prunul al parfumului Nomade Absolu.

Vărsător

Preocupații vărsători au nevoie de o gură de aer proaspăt, iar parfumul potrivit pentru ei ar fi Chanel Paris Riviera.

Pești

Firea visătoare a peștilor necesită un parfum cât mai dulce, cum ar fi cel cu nuanțe de fructe și flori. S-ar potrivi de minune Replica Maison Margiela.

Autor: Daniela Arapan, stagiară

Distribuie articolul: