De obicei, oul poșat se servește dimineața, la mic dejun. Dar iată că am descoperit o rețetă surprinzătoare, care definește combinația unică dintre cartofi și oul poșat. Este vorba de supă-cremă, cu un gust accentuat de ciuperci, ce se va potrivi perfect la prânz. 

Ingrediente

  • 200 g de cartofi
  • 50 g de bulion de pui
  • 50 g de bulion de ciuperci
  • 5 ml de ulei de trufe albe
  • 60 g de ciuperci albe (prăjite)
  • un ou

Mod de preparare

  1. Fierbe cartofii, adaugă 100 g de unt și câte 100 ml de lapte și frișcă. După asta, fă piureu.
  2. Prăjim ciupercile și le adăugăm la piureu, ulterior adăugăm bulionul de pui și de ciuperci.
  3. Adăugăm câteva picături de ulei de trufe albe.
  4. Masa obținută o amestecăm cu ajutorul unui robot de bucătărie.
  5. La fiecare porție fierbem câte un ou poșat și îl adăugăm la supa- cremă.

Sursă: marieclaire.ru

Distribuie articolul: