Salata Olivier, după rețeta originală. De sărbători este prezentă pe fiecare masă

-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/12/kak-gotovit-salat-olive-luchshie-recepti-1838-47845.jpg
800
530
Articole recomandate
- prev
- next
Friptură de carne de porc după rețeta spaniolă. Te lingi pe degete de bună ce-i!
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/12/3307.jpg
687
429
Oțetul sherry și paprika picanta transformă această friptură: carne de porc cu un aer puternic spaniol. Un strop în plus de oțet la finalul rețetei adaugă un plus de savoare castel...
Nucile, boboasele și cerealele trebuie ținute la înmuiat înainte de consum. Află de ce este obligatoriu!
-
EA.md
- 3 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2017/11/beans-1-1024x705.jpg
800
551
„Cât timp trebuie ținute în apă? Orezul brun - 12 ore, hrișca - 5 ore, meiul - 5 ore, quinoa - 5 ore, nucile - 12 ore, semințele de cedru - 3 sau 4 ore, fasolele ...
Ce faci cu mâncarea rămasă după nuntă? Chef Alexandru Comerzan îți arată cum să economisești la meniul festiv
-
Cristina Botnarevschi
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2025/09/IMG_3554.webp
800
450
De ce la multe nunți mesele se umplu până nu mai încape nimic, iar la final o mare parte din mâncare ajunge aruncată? Frica mirilor de a nu lăsa vreun invitat flămând îi face să ad...