Scandal imens în lumea muzicală americană. Interpreta Chaka Khan a insultat-o urât pe Ariana Grande. Acest lucru se întâmplă după ce artistele au cântat anul trecut în duet, piesă inclusă pe coloana sonoră a filmului „Charlie’s Angels”.

Veterana muzicii soul a declarat recent că nu va mai cânta niciodată cu Grande şi i-a transmis „S-o ia dracu!“, dacă e să folosim aceeaşi traducere, menționează clickpentrufemei.ro.

Chaka Khan (67 de ani) este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, a câştigat mai multe trofee Grammy, iar printre hiturile sale se numără „Ainʼt Nobody“ şi „Iʼm Every Woman“. De altfel, acesta din urmă a avut o versiune în duet cu Whitney Houston, în anii ʼ90, iar melodia a cucerit topurile.

Probabil tocmai de aceea Chaka Khan nu s-a putut abţine să nu compare cele două experienţe, căci colaborarea sa cu Ariana Grande i-a atins un punct sensibil. Într-un interviu acordat zilele trecute, Khan a umilit-o pe Grande şi a declarat că nu va mai cânta în viaţa ei împreună cu aceasta.

Legendara artistă a lucrat cu Ariana Grande anul trecut, când au înregistrat împreună melodia „Nobody“, inclusă pe coloana sonoră a filmului „Charlie’s Angels“.

Într-un interviu recent, Khan a spus că nu va mai lucra niciodată cu tânăra cântăreaţă, pentru că „nu are nimic de spus alături de o altă femeie“. „S-o ia dracuʼ! (Fuck her!). Ea e ok pe cont propriu. Dar eu nu mai vreau să cânt în duet cu o altă femeie. Nu am nimic de spus împreună cu o altă femeie. N-o să mai cânt niciodată cu o viţică!“, a declarat ea.

De altfel, acesta nu e primul duş rece pe care Ariana Grande îl primeşte de la veterana muzicii soul. Imediat după lansarea piesei „Nobody“, în 2019, aceasta a spus că nu e „o piesă care va schimba lumea“. „E un cântecel drăguţ. E un cântecel dintr-un film. Dar n-o să schimbe lumea“, declara Chaka Khan.

Cert este că solista nu are critici doar pentru cei din noua generaţie, ci şi pentru artişti din generaţia sa. Astflel, Lalah Hathaway (51 de ani), la rândul ei câştigătoare de Grammy, nu a scăpat de tirul verbal al lui Khan. „Asta e o nenorocită care cântă prost! Ea are lumea ei, eu am planeta mea. Ce să fac eu cu ea? Putem doar să ne «ciocnim» la nivel planetar“, a mai spus cântăreaţa în interviu.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Distribuie articolul: