După ce pe data de 10 septembrie, Irina Rimes și Jah Khalib au lansat în premieră noua lor piesă „Навсегда”, astăzi au publicat videoclipul cântecului îndrăgit deja de mii de persoane. 

Citește și: O nouă colaborare inedită! Irina Rimes și Jah Khalib au lansat piesa: „Навсегда”: „Să fie hit mare!” (Video)

„Las aici piesa asta, dați-o voi mai departe să zboare ca o pasăre, să ajungă la fiecare inimă, să lecuiască răni, să aducă aminte sau să încurajeze să uiți tot”, a scris Irina pe pagina sa de Instagram, la publicarea videoclipului.

Clipul a fost publicat și pe pagina de Youtube a cântărețului Jah Khalib.

Iată ce mesaj a lăsat interpretul rus: „„Навсегда”- pentru o săptămână sau pentru o viață? Răspunsul la această întrebare îl caută și personajele acestor piese, Irina Rimes și Jah Khalib. O frumoasă poveste de dragoste începe și cu timpul, treptat se schimbă și se destramă. Să vorbești și să încerci să salvezi totul? Sau nici măcar nu vrei să încerci și pleci? Fiecare erou are propria sa lume, în care vrea să o scufunde pe persoana dragă. Și să rămâie acolo. „Навсегда” (pentru totdeauna)”.

Clipul video pare rupt din altă lume, iar Irina a adoptat o imagine „extraterestră”, una specială, în așa mod nu am mai văzut-o.

În câteva ore videoclipul a strâns peste 26 de mii de vizualizări, iar fanii au lăsat o mulțime de comentarii.

Distribuie articolul: