Dimineața de azi a început cu o surpriză din partea lui Dan Bălan. După o scurtă pauză, artistul a lansat o nouă melodie însoțită de un videoclip superb. Dan a lansat o baladă de dragoste în limba rusă: „Любовь как в песнях”. 

Videoclipul artistului este o incursiune în timp. Un cuplu în etate își amintește de clipele deosebite din tinerețea lor.

Cuplul în vârstă este jucat de actorii Larisa Mikhaltsova și Anatoly Bachinsky, iar femeia de lângă Dan Balan este Vladislava Gleba.

Așa cum deja ne-am obișnuit, versurile melodiei au fost scrise și de această dată de Dan.

Dan Balan este primul și unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreața americană Rihanna și rapper-ul T.I..

A câștigat numeroase premii internaționale din industria muzicală, printre care Echo Awards și MTV Video Music Awards. Este fondatorul faimosului trio O-Zone și, de asemenea, este autorul și producătorul hitului mondial „Dragostea din Tei”, situat în topul chart-urilor din mai bine de 30 de țări, vândut în mai mult de 12 milioane de copii pe tot mapamondul.

Autor și interpret al hiturilor internaționale „Chica Bomb”, „Justify Sex”, „Freedom”.

Distribuie articolul: