Omleta este cel mai des produs preparat la micul dejun. Dacă vrei să-ți faci dimineața mai deosebită îți propune să prepari o ompletă în chiflă.

Ingrediente:

Chiflă – 2 bucăți.
Ouă – 2 bucăți.
Șuncă– 2 două felii.
Cașcaval ras– 2 linguri.
Condimente din bucătăria italiană –  ½ lingurițe.

Mod de preparare:

1. Taie vârful chiflei.
2. Fă o gaură în chiflă și adaugă o felie de șuncă.
3. Adaugă oul și cașcavalul ras.
4. Adaugă ierburile și acoperă chifla cu partea superioară. Înfășoară chifla în folie de alumin.
5. Pune-le pe tavă și lasă-le la copt pentru 10-15 minute, la o temperatură de 180◦С.

FJ-kYUtlCg8

00hAbGn2mMs

8uaSJYZuFWY

gCri2mS3U3Q t-Mpy7jmEy4

Distribuie articolul: