Are mașină nouă, însă în ciuda acestui fapt, Delia Matache pleacă la concerte cu... microbuzul! Cântăreața a trădat acest lucru astăzi, când a pornit spre București după concertul pe care l-a susținut la Chișinău.

Călătorie … lux, clasa 1! Bilet moca (gratuit), plus minion inclus! Dorm așa până la București! Vă pupă minionul”, a mărtusit Delia astăzi, într-o postare făcută pe Instagram. Vedeta a ținut să împărtășească și câteva dovezi foto care o afișează cuibărită într-un microbuz.

#clasa1 #luxury #lmao #dormpanalabucuresti

Фото опубликовано Delia Official (@instadelia)

În aceeași unitate de transport călătorește, evident, întreaga trupă, plus, echipamentul de care nu se lipsește la niciun concert live. Apropo, ieri seară, cântăreața a evoluat cu band-ul său în cadrul unui club din Chișinău. Anume din acest motiv s-a delectat din plin cu dulciuri Made in Moldova.

#backintime #bucuria

Фото опубликовано Delia Official (@instadelia)

La București, Delia urmează să susțină o serie întreagă de concerte, bunăoară în cadrul Bucharest Christmas Market 2015, Delia & Otherside, Revelion Celebrity Extravaganza și chiar concertul live care îi poartă numele și urmează să fie susținut pe 29 ianuarie. 

afis-delia-concert-true-club-2016

Amintim că vineri, Delia Matache se lăuda, pe Instagram, cu o nouă achiziție pe patru roți. Vorbim despre un nou automobil de marca Range Rover – un brand căruia Delia îi este fidelă de mai mulți ani.

Yuuu huuuuuuuu #newbaby #rangerover @land_rover_romania

Фото опубликовано Delia Official (@instadelia)

Foto: Instagram

Distribuie articolul: