Se pare că succesul lui Gabi Nebunu nu le place multor din showbizul autohton. Dacă cineva nu spune lucrurilor în față, atunci înainte de concertul lui Gabi de la Arena Chișinău, instrumentistul Oleg Vitliuc a comentat public fenomenul Gabi Nebunu.

Acesta a scris într-o postare pe Facebook: Dacă o să alegem așa cum alegem artiștii de pe scenele Moldovei, suntem pierduți! Să nu ne trezim, Nebuni!.

Gabi a luat-o pe numele său și a menționat ca nu este prima oară când cineva îl ia în derâdere și-i ponegrește numele.

„Așa suntem noi, moldovenii, unii dintre noi, nația noastră, nu ne mai schimbă nici scândura de sicriu, ne place să comentăm după ce a trecut o nuntă, ne place să vorbim înmormântările, ne place să vorbim ce ne-a dat de pomana. Eu nu vorbesc așa ceva, îmi e martor Dumnezeu și prietenii mei știu de asta. A venit ziua si momentul când eu vreau să va arat cum nu-mi dau pace oamenii din domeniul nostru. Au început sa vorbească pe Facebook niște cântăreți de muzica populară si niște instrumentiști, au început să facă referire la concertul meu, au început să-mi facă spectatorii plebea. Cum că la mine la concert au fost cei mai țărănoși dintre cei mai tărani, mi-au făcut spectatorii plebea”.

 

„Am avut tangente cu acest instrumentist, îl respect pentru că este un virtuos muzician. Știu că de multe ori râde de mine, știu că de multe ori mă ia în râs la evenimente, eu știu atitudinea dumnealui fată de mine. Tangente personale n-am avut niciodată, il respect ca om si ca artist. Însă cum poți să scrii si sã faci referire la spectacolul meu? Următorul comentariu tot o să-l postez pentru că, mi-a ajuns deja cuțitul la os, nu se mai poate, această cântăreață de muzica populară, pe care o respect, Îi admir vocea, talentul, dar nu înteleg… Ce vrea fata asta de la mine? .

Ba mai mult, Gabi Nebunu a fost șocat de comentariul Doinei Sulac la acea postare.

Nebunu nu a putut să nu răspundă acestor cuvinte și a pus-o la punct pe artistă:

„Nu mă duce capul meu de 24 de ani. Cum să faci asa comparație? Cum că s-a coborât Mesia cu 100 de curcubee? Ce ai avut în vedere? Imi pare rău, eu mereu te-am respectat si în continuare o să-ti ascult creațiile. As mai spune ceva, dar nu-mi este in caracter si asa am coborât un pic la nivel că ti-am atras atenția la comentariul tău. Uită-te te rog in castronelul tău si la cum îți încalți pantofii”.

Distribuie articolul: