Adriana Ochișanu a devenit o bucureșteană. De curând timp s-a mutat cu traiul la București. Cum trăiește, dar și ce-i lipsește cel mai mult în capitala României, Adriana a povestit în platoul emisiunii O seară perfectă. 

„Fac naveta săptămânal pentru că, noi toți ne-am mutat la București. Atunci când sunt evenimente, spectacole, repetiții, vin acasă. E obositor, dar nu ai ce să faci. Înainte mi se părea o veșnicie până ajungeam la Chișinău și invers, acum, sinceră să fiu, e de parcă m-aș duce până la Ciocana. M-am obișnuit, drumul mi se pare mai scurt. Am zis că dacă mă las de cântat, mă fac un șofer de cursă lungă. Uneori iau avionul, alteori, merg la volan”, a povestit interpreta.


Interpreta recunoaște că nu poate de dorul fructelor și legumelor moldovenește, de aceea își face plinul pentru câteva luni înainte.

„Eu îmi cumpăr de aici tot, cartofi, ceapă, morcovi. Cui spun, râde de mine. Nu că nu ar fi bune legumele de acolo, dar roșia de la noi are alt gust. Soiurile de castraveți care sunt la noi, la București nu-i găsești.

Atunci când vreau să cumpăr fructe sau legume, îmi iau mașina și cumpăr legume pentru 2 luni.


Cât despre fiica sa, Mihaela, care este elevă în clasa întâi, Adriana spune că este foarte fericită deși este și ocupată cu diverse activități.

„A făcut clasa O, iar acum, este clasa întâi. Îi place mult, și-a făcut deja prieteni, ¡i place și doamna profesoară”.

„La 12:20 termină școala, iar după, face programul after, cu regim prelungit. Se ocupă cu pictura, arta vorbirii, robotehnica, face și zumba, e un dans cu chestii de arte marțiale. E o școală privată după masă. Mai face și pianul.

Să fiu sinceră, majoritatea copiilor noștri stau cu telefoanele, de asta am decis să aibă multe activități si să fie cu ceva ocupată. Doar în weekend are voie maxim o oră pe zi”.

Distribuie articolul: