Fosta magistrată Victoria Sanduța s-a declarat nedumerită de răspunsul primit de la Maia Sandu privind cererea sa de anulare a decretului prin care a fost demisă. „Juriștii, cred că vor rămâne uluiți când vor vedea acest răspuns, dar întreb acum cetățenii: voi ați primit vreodată un astfel de răspuns de la vreo autoritate publică la vreo cerere a voastră? Pe vremea lui Voronin, Lucinschi, Timofti, Plahotniuc, Dodon?!”, a întrebat ex-judecătoarea.

„Deci redau: „președintele a examinat cererea dumneavoastră și a respins-o.”

Eu vă spun sincer că eu n-am mai văzut niciodată așa ceva. Adică mereu autoritatea publică motiva răspunsul său prin prevederi legale și prin circumstanțe faptice. Dar acum, ce înseamnă asta: “eu sînt rege, eu sunt lege”, «моё слово закон» sau cum? Dragii mei, e o mare eroare de gândire să crezi că Maia Sandu reprezintă valorile UE. Maia Sandu reprezintă valorile lui Putin, mai degrabă. Atât. Cât de jos trebuie să cazi, ca să dai un asemenea răspuns?

E ca și cum ar răspunde la întrebarea:

– De ce m-ați dat afară?nbsp;

– De-atâta!

Care-i diferența între Maia Sandu și Igor Dodon? În afară de ochii frumoși, pe care amândoi îi au?”, se întreabă Sanduța, scrie UNIMEDIA.

Distribuie articolul: