Fostul premier Vasile Tarlev, care candidează în acest an pentru funcția de președinte al țării, a promis că va reduce prețurile la gaze și electricitate și va restabili relațiile cu CSI.

De asemenea, Tarlev a declarat că va oferi „statut de eroină” femeilor din Moldova care vor aduce pe lume doi copii. Această afirmație a fost făcută într-un interviu acordat pentru NordNews.

„Am un program de susținere a familiilor tinere, pentru fiecare familie fondată/formată, de a avea susținere de la stat în așa mod pentru a avea apartament, locuri de muncă, și multe alte lucruri. În al treilea rând, se prevede ca mama, având al doilea copil, deja să aibă statut de mamă eroină (…) ceea ce prevede finanțare de la stat, fără procent, prevede subvenții și dotații la fiecare copil”, a precizat Vasile Tarlev.

 

Amintim că Vasile Tarlev este cel de-al patrulea candidat înregistrat oficial de Comisia Electorală Centrală pentru cursa prezidențială. Acesta este susținut în această campanie de Partidul „Viitorul Moldovei”, formațiune pe care o conduce.

Distribuie articolul: